Review: NuBo gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon 'De Ontspannerij'

Review: NuBo gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon ‘De Ontspannerij’

Alweer een tijdje geleden hebben wij een artikel gedeeld over onze duo gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon ‘De Ontspannerij’. Nog niet gelezen? Hier kun je ons artikel terug vinden. Omdat we erg enthousiast waren over deze behandeling had Rodina (eigenaresse van ‘De Ontspannerij’) nog een heerlijke behandeling voor ons in petto. We maakten dan ook direct een nieuwe afspraak, dit keer voor de NuBo gezichtsbehandeling. We konden niet wachten! 🙂

NuBo
Rodina vertelde ons bij de eerste behandeling dat zij niet alleen gebruikt maakt van het merk Rosel Heim maar dat ze ook werkt met de lijn van NuBo. Maar wat maakt deze lijn nu zo bijzonder? NuBo heeft een lijn die het Cell Dynamic Complex bevat, dit is gepatenteerd en exclusief van NuBo.

Traditionele anti-aging formules forceren de huid in overgrote mate tot aanmaak van collageen en elastine, wat ten slotte leidt tot het produceren van schadelijke stoffen en vrije radicalen als bijproduct. Dit resulteert uiteindelijk tot een trage stofwisseling en veroorzaakt juist een vermoeide en verouderde uitstraling.

Het Cell Dynamic Complex vernietigt blokkerende, schadelijke stoffen en verbetert de celstofwisseling aanzienlijk. Het maakt de weg vrij voor een effectieve aanvoer van bio-actieve hulpstoffen. Deze bio-actieve hulpstoffen zorgen voor een cyclus waarin de huid op eigen kracht, zelf onderhoudende huidverjonging creëert. Kijk, dat klinkt goed!

Nog een pluspunt van de NuBo lijn is dat het vrij is van parabenen, irriterende petrol- afgeleide ingrediënten, SLS, synthetische kleurstoffen of parfum. Dit maakt het ook geschikt voor de zeer gevoelige huid.
NuBo producten

Oxygen Surge Treatment
Rodina koos ervoor om ons een Oxygen Surge Treatment te geven. Deze behandeling is geschikt voor huidtypen die na een periode van vermoeidheid en/of stress extra energie en een opzwepende boost kunnen gebruiken. Rodina vond onze huid er een beetje vermoeid uitzien, dit kan onder andere komen door veel achter een computerscherm te zitten, dit droogt je huid namelijk uit. En tsjah, het is nu eenmaal waar, wij zitten bijna de hele dag naar ons beeldscherm te turen 😉 Dus deze behandeling konden wij goed gebruiken!

De behandeling
Nadat we onze vorige gezichtsbehandeling bij De Ontspannerij zo positief ervaren hadden, konden we niet wachten om de Nubo gezichtsbehandeling te ondergaan. We zagen er zo naar uit, heeeerlijk!

Rodina begon met het geven van een welkomstmassage met het Bien Etre Serum. Dit serum bevat een combinatie van essentiële oliën die zorgen voor een goed gevoel doordat ze onze endorfines stimuleren. Vanaf dat je in de stoel ligt kan het ontspannen beginnen en zo’n welkomstmassage is echt genieten. De geur van het serum was ook heerlijk en gaf een gevoel van rust.

Reinigen
Na de massage werd de huid gereinigd met de Velvet Cleansing Cream dit product werkt o.a. in op het vochtgehalte, waardoor de huid een betere vochtbalans krijgt.

Peeling
Na de Velvet Cleansing Cream werd onze huid behandeld met een peeling op basis van diamantstof en micro-sponsjes die de huidstructuur verbetert en fijne lijntjes en imperfecties verfijnt. Een heerlijk gevoel! En nog beter: wat fijn dat er gewerkt werd aan het verbeteren van onze fijne lijntjes, want ja wij worden ook een dagje ouder 😉

Waxen van de wenkbrauwen
Na de peeling volgde het harsen van de wenkbrauwen. Voor wie ons vorig artikel niet heeft gelezen, dit werdt op een voor ons nieuwe manier gedaan. Als eerste wordt er een poeder aangebracht onder je wenkbrauwen, zodat de wax zich beter kan hechten. Daarna wordt de warme wax aangebracht. Na een paar seconden is de wax afgekoeld en iets gekrompen. Bij deze manier van waxen komen er geen strips aan te pas, de wax kan als een soort kauwgom van de huid afgetrokken worden. Omdat wij nu bekend zijn met deze methode, zat ik gespannen te wachten op het moment dat de wax werd verwijderd, haha. Maar wees gerust, het is niet heel pijnlijk. Het voelt als het snel verwijderen van een pleister.

Dieptereiniging
Na het harsen van de wenkbrauwen werden de mee-eters en gerstekorrels verwijderd door middel van stoom. Dit is altijd een iets wat pijnlijk gedeelte van een behandeling. Maar daarna is het altijd weer snel tijd om te ontspannen.
Rodina bracht een Lifting Eye Serum aan dat de huid rondom de ogen direct verfrist en verheldert, dit zorgt ook voor dat het direct strakker wordt. Op het gezicht bracht ze het Plumping Oxygen Boost serum aan. Dit serum maakt de huid direct voller en helpt om gespannen gelaatsspieren te ontspannen. Bovendien helpt het ook bij een versnelde genezing van de huid na een acnebehandeling, operatie of chemische peeling. Het Plumping Oxygen Boost serum werd afgesloten door een masker. Dit zorgt er namelijk voor dat het serum beter zijn werk kan doen. Tijdens het masker kregen we een heerlijke massage met het Bien Etre Serum dat Rodina ook bij de welkomstmassage heeft gebruikt.

Nadat het serum goed was ingetrokken en wij helemaal ‘ZEN’ waren van de massage werd het masker verwijderd en volgde de Cell Dynamic Eye Focus. Deze oogcrème bestrijdt wallen, vermindert kraaienpootjes en rimpels. Bovendien re-hydrateert het de kwetsbare huid rondom de ogen. Op het gezicht werd wederom het Plumping Oxygen Boost serum aangebracht gevolgd door de Cell Dynamic Stimulating Moisturiser SPF 29. Deze stimulerende dag-hydratatie zet het natuurlijke herstelsysteem van de huid aan en voorzien van een overvloed aan anti-huidveroudering voordelen.

De-Ontspannerij-adresgegevens

Over de Cell Dynamic Stimulating Moisturiser SPF 20 serum
The Essence is het middelpunt van de Cell Dynamic. Dit krachtig serum veroorzaakt een complete cyclus van huid-zelf-verjonging.

Na het aanbrengen van het serum werd The Voile aangebracht. Dit nieuwe wonderbaarlijke product is een zijdezachte balsem, toont zich als een onzichtbaar laagje welke fijne lijntjes en imperfecties verbergt en helpt de huidskleur te egaliseren. Het maakt de huid voller en hydrateert de huid diep van binnen.

Lippen 
Ook de lippen kregen een verzorging met de Instant Lip Perfection, deze formule maakt de lippen voller, hydrateert en beschermt tegen zonnestraling. De neutrale tint is ideaal voor dag en nacht.

Wij hebben echt ontzettend genoten van de behandeling. Het was heerlijk om op deze manier te ontspannen en Rodina legt perfect uit wat een product voor je betekend. Als je net als ons Twenty-Something bent, merk je vanzelf dat je wat meer lijntjes in je gezicht begint te krijgen. Je gezicht ziet er iets sneller vermoeider uit, kraaienpootjes beginnen te komen en je kunt bijvoorbeeld last krijgen van bruine kringen onder je ogen. Deze behandeling is echt perfect om hier wat aan te doen en jezelf even in de watten te leggen.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over deze en alle andere behandelingen van ‘De Ontspannerij‘? Neem dan even een kijkje op de website of neem contact op met Rodina!

Wij kunnen je een bezoekje aan schoonheidssalon ‘De Ontspannerij’ zeker aanraden!

xoxo

Marieke & Layla