Trendalert! Hidden Colors in vrolijke pastelkleuren

Trendalert! Hidden Colors in vrolijke pastelkleuren

Meestal ga ik niet zo met de laatste haartrends van het moment mee. Alleen toen de lob (lange bob) helemaal in kwam, sprintte ik naar de kapper om mijn blonde lokken te laten knippen. Maar verder dan dat ging ik dan ook niet. Maar toen ik afgelopen zaterdag in de kappersstoel van mijn vriendinnetje Andrea (@kearneys) plofte voor een nieuwe coupe (lees: blonde lokken en een stukje korter) kwam ik met een heel ander kapsel thuis. 🙂

Granny grey & hidden colors
Mijn blonde lokken en uitgroei verruilde ik namelijk voor een mooie grijstint en ik werd voorzien van een paar ‘hidden colors’. Hidden colors, zijn kleuren die verstopt zitten onder de rest van je haar en alleen zichtbaar zijn wanneer jij dat wil! Het is dé haartrend van dit moment.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Een hidden color wordt met behulp van een folie in je nek geplaatst. @Kearneys gebruikt hiervoor de mooie pastelkleuren van Megix. De hoogte van de folies bepaalt ook hoeveel je van de kleur terugziet wanneer je je haar los hebt. Omdat ik het nogal spannend vond en ik sinds mijn tienerjaren al geen paars of roze meer in mijn haar heb gehad, koos ik voor de subtiele versie. Alleen de onderste haren in mijn nek werden geverfd en voorzien van een roze en lila paarse kleur. Ben jij iets avontuurlijker dan ik en ga jij toch liever voor een opvallendere look? Dan kun je de folies ook net boven de oren laten plaatsen. Hierdoor wordt een groter gedeelte van je haar geverfd, waardoor de kleur nog meer opvalt!


En dit is het eindresultaat: een mooie grijstint in combinatie met roze en lila paarse kleuren. Je kunt er zelf voor kiezen of je de kleur juist wil laten zien of niet. Ik draag mijn haar voornamelijk los en dus valt het niet erg op. Maar wanneer ik ‘s avonds of voor het sporten mijn haar in een hipster knotje vast zet, komen de kleuren opeens tevoorschijn!

Zoals je ziet is er heel veel mogelijk en kun je voor verschillende kleuren kiezen! Meer inspiratie vind je hier.
En.. in het zonlicht zijn mijn grijze krullen opeens een heel stuk minder grijs en is er niets te zien van mijn ‘hidden colors’.

Wat vind jij van deze trend? Is dit ook iets voor jou of sla je deze trend liever over? Ik ben heel benieuwd! Mocht je de stap toch nemen om voor een mooie pastelkleur te gaan dan zou ik zeker een afspraak maken bij @Kearneys in Workum. Hier zijn ze helemaal op de hoogte van de laatste trends en weten ze precies wat ze doen, wel zo fijn!

Liefs Marieke

*Deze post is niet gesponsord, ik ben gewoon heel enthousiast! 🙂