Fashion Friday: Mayla's Outfits van 2014

Fashion Friday: Mayla’s Outfits van 2014

Happy New Year! De eerste vrijdag van 2015 is een feit! Het lijkt ons leuk om voor deze fashion friday even terug te kijken naar onze outfits van 2014. We hebben in 2014 bijna elke vrijdag weer fashionable artikelen geplaatst waarvan sommigen gevuld waren met onze eigen outfits! Vandaag selecteren we onze favoriete creaties van het afgelopen jaar!

Marieke
20140221-114038.jpgEen mooie look waar ik zelf niet snel voor zou kiezen. Maar toen ik de outfit aan had, vond ik het toch wel erg mooi! Wat vinden jullie?

denim op denimDenim op denim! Hier laat ik zien dat het combineren van verschillende soorten en kleuren denim prachtig kan staan. 

20140313-165655.jpgDeze look van fiftysix vond ik erg leuk en is net even anders door de combinatie met een neon kleur. Ook het detail aan de zijkant van de spijkerbroek maakt de broek net iets specialer.  

IMG_3001
Ook liet ik dit jaar zien hoe ik mijn spijkerjumpsuit combineerde. 

IMG_2899
Dit jaar bezocht ik een aantal festivals, dit was een van mijn outfits.

IMG_3563.JPG
Een leren motorjack mocht dit jaar zeker niet ontbreken. Ik ben echt ontzettend fan van dit kledingstuk.


Leather & suède

Een van mijn laatste outfits van 2014 was mijn lichte mantel in combinatie met een suède jurkje en zwarte enkellaarsjes. Dit jurkje heb ik onder andere gedragen met kerst!

Layla

IMG_8907

Deze outfit is nog vrij recent en kan in combinatie met een panty prima in de winter gedragen worden! 😉 Ik houd zo van rokken en kokerrokken op zich, maar ik wil er ook weer niet té zakelijk uitzien. Daarom koos ik hier bewust voor een faux leren rok en een kleurencombinatie die je niet snel zult verwachten.

IMG_0881.JPG

Dit is een van de outfits die wij in februari 2014 samen met Fiftysix creëerden. Ik droeg een prachtige blouse en colbert van Aaiko, I love it!

outfits van 2014

Het jurkje wat ik hier draag heb ik de afgelopen zomer echt heel veel aangehad! Want wat hadden we een mooie zomer hé? Ik droeg ’em zoals op de foto met hakken maar ook met gympies.

outfits van 2014

Ook deze outfit is onlangs gepost op Mayla’s. Het ging hier vooral om de kleurrijke oversized sjaal van de Zara. Ik ben er zo blij mee! Hij past bijna overal bij en daarnaast is ‘ie super warm!

outfits van 2014

Deze outfit is zeker een van mijn favorieten! Bij de H&M kocht ik in het najaar een prachtige jurk van een wat dikkere stof. Ook deze heb ik ontzettend veel aangehad!

outfits van 2014

Last, but most certainly not least: mijn scuba skirt & casual sweater. Dit is toch echt wel mijn favoriete outfit van 2014! Ook in de winter draag ik dit rokje nog steeds, maar dan natuurlijk wel met een panty en laarsjes!

Welke outfits van 2014 zijn jouw favoriet? En wat voor fashion artikelen zien jullie graag in 2015?

xoxo

Marieke & Layla