Fashion Friday: Ode aan de lingerie

Fashion Friday: Ode aan de lingerie

Deze week was het dan zover; de Victoria Secret Fashion Show kwam ein-de-lijk op tv. Menig man én vrouw (!) zat volgens mij kwijlend voor de buis. Want niet alleen de aller mooiste modellen liepen over de catwalk ook de mooiste lingeriesetjes werden geshowd!

Goede lingerie is erg belangrijk, maar de meeste vrouwen dragen toch nog steeds de verkeerde BH. Een exemplaar dat geen goede ondersteuning geeft, te strak zit, waardoor je de hele dag een knellend gevoel ervaart of een oudje dat super lekker zit, maar niet echt iets voor je doet. Herkenbaar?

1321305242564_5345994

Laatst las ik een artikel en daarin kwam naar voren dat de Nederlandse vrouw massaal kiest voor een huidkleurige T-shirt BH. Oke, ik moet bekennen dat ik er ook zeker een in m’n kast heb liggen, maar deze wordt echt heel zelden uit de la getrokken omdat het perfect staat onder dat ene topje. Maar meiden kom op! Lingerie is meer dan noodzakelijk ondergoed!
lingerie

Wanneer je kiest voor voor een mooi setje dan geeft dit je zelfvertrouwen (zelfs als niemand je die dag in je ondergoed ziet). Door het dragen van mooie lingerie voel je je sexyer, mooier en daardoor gelukkiger en zelfverzekerder. Je lichaam weet zelf wel wanneer een BH goed past of niet, want wanneer jij de perfecte BH draagt, zal je rechtop lopen en er zelfverzekerder uitzien.

Wij Nederlanders gaan niet snel een middagje lingerie-shoppen, in tegenstelling tot de Fransen die maar liefst 20% van hun inkomen aan lingerie besteden. Dat zie ik ons echt nog niet doen. Ik snap dat het misschien niet je hobby is om al je kleding uit te moeten doen en in een koud pashokje te staan, maar serieus doe het gewoon! Schaam je niet en kies gewoon iets wat je mooi vind (en war niet alleen praktisch is).

sylvie-november-interview-3

Natuurlijk zijn er heel veel verschillende lingeriesetjes te koop, van kant, bodystockings, tot een mooie push-up. Je hoeft echt niet direct voor de whole shebang te gaan met jarretels etc. Maar kies iets waar jij je mooi en prettig in voelt, ook al ben je misschien onzeker over je lijf. Echt, geloof mij (bijna) niemand ziet er uit als een Victoria Secret model! Ohja en als je dan toch zo ver bent, kies dan ook een keer voor een setje iets buiten je comfort zone. Verras hiermee niet alleen jezelf, maar ook je partner! 😉

Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf voor de kerstdagen en schaf een mooi lingerie setje aan. Laat je in de winkel wel even goed informeren, zodat je de juiste maat aangemeten krijgt. Have fun!

xoxo

Marieke

Ps. Wanneer je een BH gaat passen, sluit je BH dan op de eerste haakjes. De BH omtrek is zo op z’n grootst. Omdat een BH na een tijdje uitrekt, kun je de BH daarna stellen op het middelste of het laatste haakje.

Bron, bron,bron, bron