About Maylas.nl

Gastblog
Zo nu en dan vragen wij een gastblogger om een leuk stukje te schrijven voor ons blog. De gastblogs die wij plaatsen kunnen over uiteenlopende onderwerpen gaan. Wij vinden het erg leuk om kennis te maken met andere bloggers die onderwerpen behandelen die goed aansluiten bij onze doelgroep. Ben jij zelf blogger of lijkt het je leuk om een gastblog te schrijven? Neem dan contact met ons op en wie weet plaatsen wij jouw blog!

Review
Wij schrijven verschillende reviews over producten. Dit zijn vaak producten die wij zelf aangeschaft hebben. We gebruiken deze producten en geven hier onze mening over. Dit kan positief zijn maar soms misschien ook wel negatief. Uiteraard weten we dat smaken verschillen, wat wij prettig, leuk of lekker vinden kan natuurlijk voor iemand anders verschillend zijn. Bedenk dan ook goed dat dit Mayla’s ondervingen en meningen zijn.

Toegestuurde producten (review)
Af en toe krijgen wij ook producten toegestuurd om uit te proberen. Wij kunnen niet garanderen dat we over ieder product schrijven, maar wij doen ons best! Daarnaast zullen wij alleen producten behandelen waar wij zelf in geïnteresseerd zijn. Een product toesturen is dus geen garantie voor een review. Ten alle tijden zullen wij onze mening geven, dit kan positief of negatief zijn maar altijd gebasseerd op onze (Mayla’s) mening en ondervindingen.

Als we een artikel schrijven over een toegestuurd product zullen we altijd gebruik maken van 1 of 2 backlinks. Onze artikelen blijven altijd op onze website staan en verschuiven langzaam naar beneden en vervolgens naar een achterliggende pagina. De artikelen blijven altijd zichtbaar via onze categorieën of door gebruik te maken van onze zoekfunctie.

Mayla’s.nl heeft de mogelijkheid tot 5 berichten op de homepage te plaatsen, daarna schuift het artikel door naar de volgende pagina. Momenteel posten wij gemiddeld 3 tot 4 artikelen per week.

Wil je ons een product toesturen zodat wij dit kunnen testen? Super leuk! Neem dan contact met ons op via info@maylas.nl voor onze contactgegevens.

Advertorial
Een advertorial is een artikel geschreven ter promotie van een bedrijf, product of merk die via Mayla’s meer bekendheid probeert te genereren. Vaak gebruiken wij hier foto’s voor die het bedrijf ons zelf heeft toegestuurd. Wij zullen ten alle tijden bij het artikel vermelden dat het om een advertorial gaat. Ook hier geldt weer dat wij alleen samenwerken met partijen die daadwerkelijk aansluiten bij onze interesses. Hierdoor kan het zijn dat wij sommige bedrijven hier niet mee kunnen helpen.

Een advertorial wordt altijd persoonlijk geschreven en er worden een aantal backlinks geplaatst. Daarnaast is het mogelijk om een plekje op onze homepage te ‘reserveren’. Hierdoor blijft het artikel langer op de homepage staan voordat deze naar een achterliggende pagina verschuift. Uiteraard kun je het artikel altijd terug vinden op onze website via de categorieën of via de zoekfunctie.

Ben je geïnteresseerd in een advertorial op Mayla’s? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Leave a Reply